Branża gastronomiczna
( ilość produktów: 21 )
Przygotowanie i wydawanie dań Kwalifikacja HGT.02. Podręcznik do zawodu kucharz, technik żywienia i usług gastronomicznych SPP. część 2
70,89 zł brutto/1szt.
- Autor:
- Wydawnictwo:

Przygotowanie i wydawanie dań Kwalifikacja HGT.02. Podręcznik do zawodu kucharz, technik żywienia i usług gastronomicznych SPP. część 1
70,89 zł brutto/1szt.
- Autor:
- Wydawnictwo:

Organizacja żywienia i usług gastronomicznych Kwalifikacja HGT.12. Podręcznik do zawodu technik żywienia i usług gastronomicznych część 2
70,89 zł brutto/1szt.
- Autor:
- Wydawnictwo:

Organizacja żywienia i usług gastronomicznych Kwalifikacja HGT.12. Podręcznik do zawodu technik żywienia i usług gastronomicznych część 1
70,89 zł brutto/1szt.
- Autor:
- Wydawnictwo:

Zeszyt GASTROnomiczny Zbiór zadań praktycznych Kwalifikacja HGT.12. Część 2
52,60 zł brutto/1szt.
- Autor:
- Wydawnictwo:

Zeszyt GASTROnomiczny Zbiór zadań praktycznych Kwalifikacja HGT.12. Część 1
52,60 zł brutto/1szt.
- Autor:
- Wydawnictwo:

Zeszyt GASTROnomiczny Zeszyt ćwiczeń do nauki zawodu technik żywienia i usług gastronomicznych HGT.02 Część 1
52,60 zł brutto/1szt.
- Autor:
- Wydawnictwo:

Organizacja żywienia i usług gastronomicznych. Kwalifikacja HGT.12. Podręcznik do nauki zawodu technik żywienia i usług gastronomicznych. Część 2
79,60 zł brutto/1szt.
- Autor:
- Wydawnictwo:

Sporządzanie potraw i napojów. Kwalifikacja hgt. 02 / tg. 07. Podręcznik do zawodu kucharz, technik żywienia i usług gastronomicznych. Szkoły ponadgimnazjalne i ponadpodstawowe. Część 2
79,60 zł brutto/1szt.
- Autor:
- Wydawnictwo:

Sporządzanie potraw i napojów. Kwalifikacja hgt. 02 / tg. 07. Podręcznik do zawodu kucharz, technik żywienia i usług gastronomicznych. Szkoły ponadgimnazjalne i ponadpodstawowe. Część 1
79,60 zł brutto/1szt.
- Autor:
- Wydawnictwo:

Podstawy gastronomii i technologii żywności. Część 1. Podstawy gastronomii. Podręcznik do nauki zawodów z branży gastronomicznej. Szkoły ponadgimnazjalne.
66,80 zł brutto/1szt.
- Autor:
- Wydawnictwo:

Bhp w branży gastronomicznej. Podręcznik do kształcenia zawodowego. Szkoły ponadgimnazjalne
70,51 zł brutto/1szt.
- Autor:
- Wydawnictwo:

Organizacja produkcji gastronomicznej. Podręcznik do nauki zawodu technik żywienia i usług gastronomicznych
82,00 zł brutto/1szt.
- Autor:
- Wydawnictwo:

Sporządzanie i ekspedycja potraw i napojów. Technologia gastronomiczna. Część 1. Podręcznik do nauki zawodu kucharz oraz technik żywienia i usług gastronomicznych. Szkoły ponadgimazjalne
82,00 zł brutto/1szt.
- Autor:
- Wydawnictwo:

Sporządzanie napojów i potraw. Towaroznawstwo i przechowywanie żywności. Podręcznik do nauki zawodu technik żywienia i usług gastronomicznych. Szkoły ponadgimnazjalne
80,91 zł brutto/1szt.
- Autor:
- Wydawnictwo:


Technologia gastronomiczna z towaroznawstwem. Część 2 przygotowywanie i wydawanie dań. Kwalifikacja hgt. 02
79,01 zł brutto/1szt.
- Autor:
- Wydawnictwo:



